CMV Accoord geeft een jubileumconcert

HAARLO – Roy ten Pas: ”Zaterdag 29 oktober geeft CMV Accoord haar najaarsconcert en jubileumconcert. Het is inmiddels alweer 10 jaar geleden dat de Christelijke muziekverenigingen Sursum Corda uit Haarlo en Halleluja uit Neede samen verder zijn gegaan onder de naam CMV Accoord. Dit willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan en samen met u vieren met een concert bij HCR Prinsen in Haarlo.

We beginnen de avond om 20.00 uur en zullen u muzikaal 10 jaar Accoord laten meebeleven. Dit aan de hand van muziek uit het begin tot nieuwe muziek die aangeeft wat we doen en waar we voor staan. En vooral waar we plezier aan beleven. We hopen u deze avond te kunnen verwelkomen om met ons mee te vieren. Daarnaast organiseren we 19 november een reünie in kulturhus ’t Stieltjen te Haarlo.

Alle leden en oud-leden van beide verenigingen zijn hierbij van harte uitgenodigd om herinneringen te komen ophalen. De reünie is van 13.30 tot 17.00 uur. Opgave kan tot 1 november per e-mail: [email protected] of telefonisch 0545-474808.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven