Expo 60 jaar Needse Motor Club open

Needse Motor Club opening expo 60 jaarNEEDE – Het oudste actieve lid van de Needse Motor Club (NMC) had de eer om de openingshandeling van de expositie 60 jaar NMC te verrichten. Geheel in stijl op zijn motor reed Arend Ooink met gepaste snelheid de smederij in om het lint door te knippen. Zaterdagmiddag stond een grote diversiteit aan motoren rondom de Oale Smederieje in Neede te pronken en te ronken. Oude exemplaren en nieuwe motoren sierden de parkeerplaatsen rondom het clubgebouw van de Historische Kring Neede. De belangstelling voor de expositie was op de eerste tentoonstellingsdag al groot. Mooie herinneringen werden opgehaald, een kijkje naar elkaars motoren in een heerlijk najaarszonnetje zorgde voor de nodige gespreksstof. In de smederij was het een gezellige drukte en werd met veel belangstelling gekeken naar de getoonde film.

Expositie 60 jaar Needse Motor Club is tot en met zaterdag 20 november te bekijken in de Oale Smederieje, Borculoseweg 4 in Neede.

Openingsdagen- en tijden: woensdag van 14.00 – 17.00 uur en zaterdag van 14.00 – 16.30 uur. Toegang is gratis.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven