Jongeren doen mee aan schaatsproject

REKKEN – Op maandag 7 november gaat het 4 weken durende Rotor B.V. schaatsproject ‘Blij dat ik glij 2016’ van start voor de kinderen uit Eibergen, Rekken en Beltrum. De Eibergse Sport Federatie en de Eibergse ijsvereniging gaan jaarlijks met de kinderen die zich aanmelden uit de groepen 7 en 8 naar de ijsbaan Twente in Enschede. Alle leerlingen hebben op school de uitnodigingsbrief meegekregen en kunnen zich vanaf nu opgeven voor dit bijzondere sportstimuleringsproject. Het totale programma bestaat uit drie schaatslessen en één schaatsexamen. De lessen vinden plaats op maandag 7, 14, 21 en 28 november.

Het einddoel van de schaatscursus is dat de kinderen een schaatsvaardigheidsdiploma behalen, zodat de leerlingen voortaan verantwoord het ijs op kunnen. Deelnemen kost €20,-, wil je 4 keer schaatsen huren dan kost dat €12,- extra. Daarvoor krijg je de 4 schaatslessen onder begeleiding van goede schaatstrainers, toegang tot de ijsbaan, een diploma, de busreis en natuurlijk heel veel plezier op de ijsbaan.

Inschrijven kan tot 31 oktober. Wij adviseren noren en geen kunstijsschaatsen, omdat we de kinderen het langebaanschaatsen aanleren. Voor verdere informatie over het schaatsproject kunt u terecht bij de Sport Federatie Berkelland, Bartelinksgang 17 te Eibergen. www.sportfederatieberkelland.nl Tel: 0545-476727.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven