Juniorenteam ”De Wildbaan” kampioen

SAM_0049BORCULO – Het meisjes juniorenteam van de Borculose tennisclub De Wildbaan in de leeftijdsklasse t/m 17 jaar is in Velp winnaar geworden van de najaarscompetitie in de landelijke tweede klasse. Het jeugdteam moest op het prachtig gelegen sportpark Beekhuizen aantreden tegen het meisjesteam uit Velp. De tennismeiden van De Wildbaan behaalden een overtuigende 6-0 overwinning en leverden een fantastische teamprestatie. Daarmee werd het succesvolle team onbereikbaar voor de concurrentie, die uiteindelijk op forse achterstand werd gezet. De tennismeiden moesten de afgelopen weken in de najaarscompetitie zowel thuis als uit aantreden tegen de teams uit Oosterbeek, Deventer en Velp. Na reeds vijf speelrondes werd het verdiende kampioenschap binnengehaald. Dit werd in Velp door de meiden uitbundig gevierd. Hulde aan het team bestaande uit Lori Marleen Koeslag,  Michelle Nijhof, Nadja Radovanovic en Evelien Brinkman.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven