Kinderen maken kennis met sporten

IMG_8769BELTRUM – In de herfstvakantie kan er weer gesport worden in Borculo en Beltrum. De Sport Federatie Berkelland (SFB) nodigt alle kinderen van gr 2 t/m 8 uit om voor €3,- kennis te maken met de lokale sportverenigingen. De jeugd wordt zo geholpen een goede sportkeuze te maken of een lekker middagje te sporten. De jeugd uit Borculo kan tijdens Kies je sport Borculo op maandagmiddag 17 oktober van 14-17 uur kennismaken met VV Reünie  (voetbal), BC Babo(badminton), VV Kerkemeijer Gemini(volleybal) en GV Borchlo(gymnastiek) in en om sportaccommodatie ’t Timpke (Haarloseweg 10 te Borculo) en op sportpark De Wildbaan. Op donderdag 20 okt. van 13.30-17.00 uur is Jeugd in Actie Beltrum voor alle jeugd uit Beltrum op Sportpark De Sonders(Avesterweg 1a te Beltrum). Er kan buiten en binnen kennis worden gemaakt met VIOS Gym, VIOS Voetbal, VIOS Volleybal en TC Beltrum(tennis).

Je krijgt ook nog 2 keer wat te drinken en er wat te eten bij. We sturen iedereen langs alle sporten. Heb je interesse, geef je dan uiterlijk woensdag 12 oktober op bij de SFB.

Stuur een mail naar [email protected]  of bel naar 0545-476727. Kijk voor meer informatie op www.sportfederatieberkelland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven