Linda’s voetverzorging op nieuwe locatie

123linda
NEEDE – Gediplomeerd pedicure Linda Kraster heeft al meer dan 10 jaar ervaring in voetverzorging. Haar praktijk is aangesloten bij de brancheorganisatie ProVoet en staat genoteerd in het KwaliteitsRegister voor Pedicures (KRP). Linda is helemaal enthousiast over haar nieuwe praktijk op een nieuw adres in Neede. Aandacht voor hygiëne, zorgvuldig werken en het leveren van kwaliteit zijn voor Linda belangrijk voor een optimale voetverzorging aan haar klanten. Haar nieuwe werkruimte biedt alle conform voor een goede voetzorg op maat.

Goede verzorging van uw voeten is van invloed op uw algehele gezondheid. Een beetje extra zorg bevordert een ontspannen gevoel en voorkomt voetklachten. Linda heeft als specialisatie het behandelen van voeten met diabetisch- en reumatische aandoeningen. Het verzorgen van uw nagels en nagelomgeving, een korte voetmassage, een voetmasker zijn behandelingen die Linda ook graag voor u verzorgt. Cosmetische voetverzorging is bovendien een uitstekende aanvulling op een behandeling door de pedicure.

Voor een fijne en professionele verzorging zijn uw voeten in goede handen bij Linda. Het nieuwe adres van Linda’s Voetverzorging is Bleekenweg 5 in Neede. De praktijk is dichtbij het centrum en biedt gratis parkeergelegenheid voor de deur.

Openingstijden van de praktijk zijn: maandagmorgen- en avond, dinsdagmorgen, donderdagmorgen- en avond, vrijdagmorgen. Linda begroet u graag in haar nieuwe, moderne praktijk bij haar aan huis.

Voor een afspraak is Linda te bereiken op 0545 29 51 40. Meer informatie: www.lindasvoetverzorging.nl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven