Onderscheiding voor Hannie en Marjan

Onderscheiding Hannie en MarjanBORCULO – Hannie Siebers en Marjan te Molder ontvingen op 20 oktober de legpenning in brons van de Koninklijke Bond van Oranjeverenigingen. Bestuurslid van de Bond, Ruud van der Linden, reikte de penningen en oorkondes uit en spelde hen de bijbehorende bondsspeld op.

Dit gebeurde tijdens de prijsuitreiking van het jaarlijkse Septemberfeest in Borculo. Het moment waarop zowel Hannie Siebers als Marjan te Molder officieel afscheid namen als bestuurslid van de Stichting Nationale Feest- en Herdenkingsdagen te Borculo.

Hannie Siebers was sinds 1 januari 1990 actief als algemeen bestuurslid. Marjan te Molder maakte sinds 1 januari 1998 deel uit van het dagelijks bestuur in de functie van penningmeester.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven