Open dag bij Ruurlose Indian Art Gallery

RUURLO – Op zondag 16 oktober wordt de Najaars-Open-Dag van de Indian Art Gallery in Belevingspark CactusOase gehouden. Al vele jaren en op grandioze wijze zorgt wereldberoemd kunstenaar en schrijver Jeroen Vogtschmidt ervoor dat er steeds weer nieuwe originele, kleurrijke en gedetailleerde schilderijen te bezichtigen zijn. Elk schilderij is een juweel op zich omdat hij hierin zijn hartstochtelijke verbondenheid met de Noord-Amerikaanse inheemse bevolking vastlegt. Ook nu heeft hij schitterend werk bij zich, evenals de 30 cm grote kalender 2017. Misschien een leuk cadeau voor de feestdagen?

Helna de Bruyn, schrijfster en illustratrice van het kinderboek “PONKI” heeft eveneens een diepe gevoelsband met de Native American Indian. Onlangs heeft ze een nieuw spel ontwikkeld, namelijk het “Indiaanse Gebarenspel”.  Kinderen die de opdrachten goed hebben uitgewerkt, ontvangen hiervoor een verrassing.

De Open Dag vindt plaats in het voorste gedeelte van de CactusOase. Dit gedeelte is gratis toegankelijk. Bezichtiging van het Cactuspark kost de normale entree. Duizenden soorten cactussen e.a. planten, historisch boerenleven, vogeltuin, cactuspiramide met grafkelder, westernstadje, modelspoor met Thomastrein enz. maken een bezoekje, voor jong en oud, zeker de moeite waard.

Voor meer informatie: Belevingspark CactusOase, Jongermanssteeg 6, 7261 KA RUURLO Tel.: 0573 451817 website: www.cactusoase.nl  e-mail  [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven