Ruim 1000 deelnemers survival Neede

survialNEEDE – Op zondag 23 oktober a.s. wordt in Neede de 24e KMG Survivalrun Neede georganiseerd. Inmiddels hebben zich ruim 950 atleten aangemeld voor de diverse categorieën. Een aantal categorieën is geheel volgeboekt. Op deze dag wordt er ook weer gestreden om het  NK Brandweer. Inmiddels zijn de diverse vrijwilligers gestart met de bouw van de ruim 45  hindernissen, rondom de Hofmaatvijver en in de Needse Berg. Het belooft weer een spannende strijd te worden tussen de atleten onderling en tussen mens en natuur. Het parcours is nagenoeg niet gewijzigd t.o.v. voorgaand jaar, echter er zijn wel een aantal nieuwe hindernissen bedacht. De start is vanaf  09.00 uur op het Sportpark ’t Haantje en de finish is bij de Hofmaatvijver.  De gehele dag is de Koninklijke Marine aanwezig met een 10 meter hoge klimwand. Wil je deze uitdaging aangaan, dan mag je onder begeleiding proberen deze wand te beklimmen. Tijdens het aanmoedigen van de atleten op de laatste hindernis, is er gelegenheid om een hapje en een drankje te nuttigen. Kom allemaal de atleten aanmoedigen.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven