Speciale expo 60 jaar Needse motorclub

Groepsfoto leden Needse Motor Club uit 1965NEEDE – Zaterdag 8 oktober is dé jubileumdag van de Needse Motor Club (NMC). Deze jubileumdag zal in het teken staan van de opening van de expositie “60 jaar Needse Motor Club”. Om 14.00 uur is de opening door de heer Arend Ooink (80 jaar). Hij is meer dan 50 jaar lid van NMC. Een ieder is van harte welkom om de opening bij te wonen en een kijkje te nemen in de Oale Smederieje. Op de openingsdag zullen rondom de smederij diverse oude motoren staan te pronken en te ronken. Enthousiaste leden van de motorclub zijn zaterdag 8 oktober aanwezig om vragen te beantwoorden en uitleg te geven over deze prachtige exemplaren. In de Oale Smederieje geeft de tentoonstelling een prachtig beeld van deze club. In de afgelopen 60 jaar is er veel veranderd. Door o.a. fotomateriaal uit vervlogen tijden wordt de bezoeker meegenomen naar 60 jaar motorsport in Neede. Mooie herinneringen aan de toertochten, oriënteringsritten en betrouwbaarheidsritten komen weer boven.

NMC blijft een actieve vereniging met een stabiel ledenaantal van rond de 150. Voor de gratis tourritten is nog steeds ruime belangstelling. En het uitwisselen van gesprekken over techniek is een geliefd onderwerp onder de leden van de Needse Motor Club. 60 jaar Needse Motor Club is tot en met zaterdag 20 november te bekijken.

De openingstijden van de Oale Smederieje, Borculoseweg 4 in Neede zijn op woensdag van 14.00 – 17.00 uur en op zaterdag van 14.00 – 16.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven