Dames aan het roer bij ‘CV Bacchus’

Paar
EIBERGEN – In een vol en gezellig café Holly’s in Eibergen is afgelopen vrijdag het nieuwe prinsenpaar van carnavalsvereniging Bacchus bekend gemaakt. Nadat Prins Paul en Adjudant Danny op ludieke wijze waren afgetreden en hun nieuwe plek in de prinsengarde hadden ingenomen werd om 22.00 uur het nieuwe paar onthuld. In het bij zijn van zuster-verenigingen ECG de Waterrotn, CV De Hookers en Sportlerball uit Vreden werd er een soort “Tante Rikie zetel” binnen gedragen. Op de geblindeerde zetel zat de nieuwe Prins. Aanwezigen mochten door middel van vragen stellen proberen te ontdekken wie de nieuwe Prins is. Na een aantal vragen werd Prinses Dorien bekend gemaakt. Als haar Adjudante maakte ze Marilke bekend. Voor het eerst in de geschiedenis van CV Bacchus zijn er 2 dames aan het roer! Prinses Dorien en Adjudante Marilke gaan dit jaar voorop in het feestgedruis.

Na de onthulling werd de proclamatie voorgelezen en daarmee waren voor de nieuwe Prinses en Adjudante de eerste officiële stappen gezet naar het aankomende carnavalsseizoen. De avond werd feestelijk voorgezet onder muzikale begeleiding van Break Entertainment. Na een dagje rust hield CV Bacchus op zondag haar jaarlijkse brunch. De nieuwe Prinses en Adjudante werden van huis opgehaald en naar café Holly´s begeleid. Daar werden de officiële onderscheidingen aan de staf van CV Bacchus uitgereikt met aansluitend een uitgebreide brunch.

Daarmee is het eerste carnavalsweekend van dit seizoen een feit. Prinses Dorien en Adjudante Marilke zullen met veel enthousiasme hun taak vervullen. Ze gaan het seizoen door met hun leus:  “Geen gedram, we’j goat høkend verdan!”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven