Grote kerstshow bij Prinsen in Haarlo

HAARLO – Pr-man Wim Geurink: ”De jaarlijkse kerstshow van Groei en Bloei Berkelland/Haaksbergen is niet meer weg te denken. Op donderdag 24 november om 19.30 uur is het weer zover. Dit jaar zal Agna Maertens uit Beernum Be een leuke, nieuwe en boeiende show voor u verzorgen. Agna zal in totaal ruim tien bloemstukken van begin tot eind opbouwen. Aan het eind van de avond zullen diverse stukken van de demonstratie worden verloot.

Het maakt niet uit of u een ervaren bloemschikker bent of niet: alleen met voldoende inspiratie maakt u zelf een mooie schikking. En inspiratie kunt u ruimschoots opdoen tijdens de Kerstshow.  Agna zal de avond kleuren met haar werk en u verrassen. Agna is een hoog getalenteerde Belgische designer met een grote liefde voor bloemen, werkt als  freelance florist en houdt van een romantische stijl. Op Fleuramour in Alden Biesen was zij aanwezig met vele andere toparrangeurs uit de hele wereld en liet daar schitterende creaties zien. Het verheugd ons dan ook zeer dat wij haar bereid gevonden hebben de jaarlijkse kerstshow voor ons te  verzorgen.

Natuurlijk draait het ook nu weer niet alleen om inspiratie en schoonheid: het leerzame aspect wordt niet vergeten. Doordat de stukken van begin tot eind worden opgebouwd, ziet u precies welke technieken en materialen ervoor nodig zijn. Er is ook ruimte voor interactie met het publiek. De show bevat veel variatie, informatie, trends en technieken.

Puurheid, kleur en structuur van materialen zijn voor Agne de inspiratiebron voor haar ontwerpen.
Zij is een echte designer en weet in iedere ruimte sfeer, romantische stijl en harmonie te creëren, passend bij de gelegenheid. Haar creativiteit en perfectionisme maken haar werk tot een groot succes tot ver buiten België. Kom het zelf beleven tijdens onze Kerstshow op 24 november.

De Kerstshow vindt plaats op de avond van donderdag 24 november Hotel-Cafe-Restaurant Prinsen, Eibergseweg 13 in Haarlo. De show begint om 19.30 uur. De zaal is open vanaf 19.00 uur.De toegang voor leden (op vertoon van uw Groei & Bloei-pas) bedraagt € 5,– Voor niet-leden is de toegang € 6,00 te voldoen aan de zaal.

Uw toegangsbewijs tot de Kerstshow is een lot waarmee u meedingt naar een van de mooie en bijzondere bloemstukken van de demonstratie. Daarnaast worden er bloemstukken, gemaakt door de dames van de bloemschikcommissie, verloot.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven