Kaartverkoop voor Gala-avond van start

NEEDE – Binnenkort start weer de kaartverkoop voor de gala avond van het Needs Carnaval Genootschap ”de Vlearmuze”.  Op maandag 12 december kunnen leden, op vertoon van de lidmaatschapskaart, hun toegangskaarten kopen. Op dinsdag 13 december kunnen de overige belangstellenden kaarten kopen. Beide verkoopavonden vinden plaats in ’t Vlearmusnus, aan de Stationsweg  en starten om 19.00 uur. Vanaf 18.30 staat het nummerapparaat klaar. De eventueel overgebleven kaarten zullen te koop zijn bij Tabakorie Rona.

De galacommissie is er ook dit jaar weer in geslaagd om een programma samen te stellen met een afwisseling van buuts, zang en dans. Zowel Needse acts als ook enkele buutreedners van buiten Neede zullen hun medewerking verlenen.

Prins Mark, Adjudant Peter, Jongerenprins Niek en Jongerenprinses Mirthe verheugen zich, samen met hun Raden van Elf, op uw komst op onze gala avond die plaats zal vinden op zaterdag 14 januari aanstaande.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven