Kerkemeijer wordt een hardstyle-tempel

BORCULO – Op 26 november organiseert Xtra Events de eerste editie van Total Damage bij Buitencentrum Kerkemeijer. Ondanks dat het de eerste editie is van Total Damage, heeft de organisatie direct besloten om het groots aan te pakken. Tijdens deze avond zullen diverse Nederlandse en Italiaanse DJ’s Kerkemeijer ombouwen tot een grote hardstyle tempel.

Onder andere DJ Thera zal aanwezig zijn. Deze man was vroeger onderdeel van Brennan & Heart (nu bekend als Brennan Heart) en ook is hij de eigenaar van het succesvolle label Theracords. Daarnaast heeft hij al opgetreden in onder andere Australië, Duitsland, Schotland, België, Frankrijk en vele andere landen. Naast DJ Thera staat er met Project Exile nog een Theracords artiest op het podium. Hij wordt door de organisatie gezien als een onderschatte artiest. Project Exile staat in de hardstyle scene bekend als een van de beste DJ’s. Hij draait met een hoog tempo en laat op deze manier veel meer tracks horen in zijn sets.

Met Degos & Re-done staat de allergrootste hardstyle act van de Achterhoek op de line-up. Het is al ongeveer 2 jaar geleden dat deze heren op een indoor evenement in de Achterhoek stonden. Dat is niet gek voor een DJ groep die in het afgelopen jaar onder andere in Zweden en Australië heeft opgetreden en met Die Slowly een nummer één track heeft geproduceerd. Met Degos & Re-done is één ding zeker; er zal eindelijk weer eens echt op zijn Achterhoeks gebeukt worden. Laat dat maar aan deze mannen over.

Uit Italië komt het duo The Purge en Kataklism. The Purge timmert hard aan de weg en ze staan bekend als een zeer talentvol duo. Kataklism gaat al wat langer mee in de scene en had met Ultimate Victory een nummer één hit te pakken. Daarnaast kwam zijn album in de top 5. Onlangs heeft hij getekend bij het snelst groeiende label van de hardstyle scene, Gearbox Digital.

Tot slot heeft Xtra Events met Dark Identity nog een groot talent weten te strikken. Zijn track ‘Doomned Rollercoaster’ heeft internationaal veel aandacht getrokken.

Xtra Events is van plan om ook een overdosis aan originaliteit toe te voegen aan het evenement. De organisatie wil laten zien dat de evenementen van tegenwoordig wel wat meer specialer mogen worden. Het gaat in ieder geval een avond voor in de boeken worden. En dat voor slechts €12,50. Ticketlink: http://totaldamage.xtraevents.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven