Kerstmarkt bij Crescendo in Rekken

REKKEN – Op zondag 11 December a.s. is het zover, de jaarlijkse kerstmarkt wordt bij Crescendo gehouden. Dit jaar voor de 7e keer georganiseerd door de muziekvereniging. Aan de kraampjes op de kerstmarkt zult u een breed aanbod vinden. O.a Prachtige kerstbomen/stukken, cadeauartikelen en vele lekkernijen.

Verder zijn er verschillende workshops te volgen, en natuurlijk worden om 15.00 uur de prijswinnaars bekend gemaakt van onze loterij. Iets voor dit  tijdstip worden nieuw instrumentarium aan de drumband aangeboden. Dit is door de Supporters vereniging van Crescendo bij elkaar gespaard door o.a. Inzameling oud papier en ijzer, de verkoop van de loten en ander acties gedurende het hele jaar.

Als aanvulling hebben we ook dit jaar een heuse ”kerstwandeltocht” door het Rekkense landschap georganiseerd, compleet met koffie/thee/glühwein en lekkere erwtensoep. Er zijn verschillende afstanden te wandelen, er kan van 10.30u t/m 14.00u gestart worden.

Al met al redenen genoeg om langs te komen. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom in en rondom de verwarmde tent aan de Rekkensebinnenweg 26 te Rekken.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven