Oogstdag bij De Dennenkamp in Rekken

REKKEN – Kom kijken, proeven en ontdekken. Geniet van een heerlijk dagje uit in het teken van het landelijke buitenleven. Op het erf en in de gebouwen van Zorgboerderij De Dennenkamp kunt u naar hartenlust rondstruinen, proeven en meedoen. Er is heerlijke pompoensoep, lekkere warme wafels en hamburgers en er zijn verschillende kinderactiviteiten met o.a. een dierenknuffelhoek, een strokasteel en ponyrijden. Daarnaast zijn er een aantal demonstraties en workshops. De winkel van De Dennenkamp is de hele dag geopend met een groot aanbod aan biologisch-dynamische producten. De wolmarkt biedt een veelvoud aan prachtige, natuurlijke schapenwol producten. De entree is gratis, dus kom gezellig langs! Er is voor jong en oud wat wils.

Op vaste tijden is er het volgende te zien; een rondleiding op De Dennenkamp om 11:00 en 15:30 uur, een prachtige Natuurwandeling met Theo Klein Gebbink van de VAN om 14.00 uur, een demonstratie ‘Paardensportmassage’ door Natural Animal Care om 13:30 uur en een lezing ‘Dieren als assistent’ door Natuurtherapie om 12.00 en 15:00 uur.

Doorlopend kan men op deze dag zeepjes vilten bij de wolkraam van Natural Animal Care, kransen maken met Henny van Duist en een demonstratie schapen verlossen met behulp van een geboortekist bij de wolkraam van de Schapenhoeve. Meer informatie is te vinden op de website; www.grazeland.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven