Sint slaapt ook dit jaar in Meergaarden

EIBERGEN – Vanaf 12 november staan de deuren van De Meergaarden aan de Willem Sluyterstraat te Eibergen, weer wagenwijd open voor een ieder die weleens wil zien hoe de slaapkamer van de Sint eruit ziet. De Meergaarden heeft een plek beschikbaar gesteld waar de Sint tussen zijn drukke werkzaamheden door, toch zo nu en dan kan genieten van een beetje rust.

Naast alle pakjes die ingepakt en bezorgd moeten worden, alle chocoladeletters die gesorteerd moeten worden, alle gedichtjes die geschreven moeten worden en alles waar de Sint verder druk mee is, is voldoende rust ook heel belangrijk. De Sint vind het dan ook erg fijn dat hij zo nu en dan even op adem kan komen in zijn slaapvertrek in De Meergaarden.

Een ieder die nieuwsgierig is naar deze slaapkamer mag hier een kijkje komen nemen. Van ’s ochtends 08.00 uur tot ’s avonds 20.00 uur zijn de deuren geopend. Tekeningen, brieven en verlanglijstjes kunnen hier ook achtergelaten worden.

Ook kunt u een kijkje nemen op: www.facebook.com/DeSlaapkamervanSint, waar u ook door middel van foto’s en dergelijke op de hoogte wordt gehouden van alle ontwikkelingen. Vragen en opmerkingen kunt u sturen naar: [email protected].

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven