Concordia 18 december in ban van kerst

2016-04-02 Concordia 164[1]BELTRUM – Muziekvereniging Concordia uit Beltrum geeft op zondag 18 december a.s. haar Kerstconcert in de kerk te Beltrum. Tijdens dit concert zullen het A-orkest en de A-slagwerkgroep zich aan u presenteren. Voor dit kerstconcert heeft de vereniging de samenwerking opgezocht met zanger Rutger de Vries. De Vries is onder andere bekend van zijn vertolking als ‘Jezus’ in de musical ‘Jesus Christ Superstar’ (Steengroeve) en hij was afleveringswinnaar van ‘Una Voce Particolare’. In 2012 hebben Concordia en De Vries voor het laatst samengewerkt tijdens het jubileumconcert ‘Jubelum’. Tijdens het aankomende kerstconcert kunt u alvast in de kerststemming komen dankzij de prachtige klanken van het orkest en de zang van De Vries. Hierbij zal het orkest zowel samen met hem, als afzonderlijk nummers ten gehore brengen. Denkt u hierbij aan een ‘Russian Christmas Music’ van Alfred Reed, maar ook aan het prachtige klankwerk ‘Lied ohne Worte’ van Rolf Rudin.

De nummers die het orkest samen met De Vries ten gehore zal brengen zijn veelal geïnspireerd op muziek van de Amerikaanse zanger David Phelps. Denkt u hierbij aan nummers als ‘Hark the Herald’, ‘O Holy Night’ en ‘Hallelujah’ De slagwerkgroep zal zich op hun geheel eigen wijze aan u presenteren door een kerstnummer ten gehore te brengen met enkele tropische invloeden. Lars Hoffman zal een prachtig en indrukwekkend solowerk spelen op de onlangs aangeschafte bas-marimba.

De avond omvat een afwisselend muzikaal programma waarbij het thema ‘kerst’ centraal staat. Het concert begint om 19.30 uur in O.L.V. Tenhemelopneming kerk te Beltrum. De entree is gratis. Na afloop zal er warme chocomelk en glühwein voor u klaarstaan.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven