Eerste lichtjesavond een groot succes

123lichthesGELSELAAR – In Gelselaar heeft er met het gisteravond (vrijdag) gehouden lichtjesfeest een schitterende attractie bij. Meer dan honderd mensen liepen onder uitstekende omstandigheden de eerste editie van de lichtjesroute, die op initiatief van Rita Bakker is georganiseerd door de projectgroep Bie Winkels en die ook startte en eindigde in deze eeuwenoude boerderij. Enthousiast voerden Gelselaarse kinderen onder leiding van Manon Bruil een kerstvoorstelling op bij de lichtjesroute, in de schuur van Winkels en bij de verlichte route door en langs de rand van het dorp. Op de deel van boerderij Winkels genoten de deelnemers, onder wie veel jonge kinderen, na afloop van een consumptie en bewonderden zij ook een zeer fraaie expositie van kerststalletjes.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven