Event Christmasfair staat voor de deur

NEEDE – De hessenboerderij “De Meijer” is het komende weekend al helemaal in kerstsfeer gedompeld. Van 9 t/m 11 december wordt hier de “Christmasfair Berkelland” gehouden. Ruim dertig standhouders hebben in de historische boerderij een plekje gevonden om hun producten onder de aandacht te brengen van het Berkellandse publiek.

Tijdens het weekend zal de sfeer worden verhoogd door diverse muzikale optredens, waaronder Time2Sing en ZoZo. ’s Avonds zorgen de Needse midwinterhoornblazers voor winterse klanken. Op vrijdagavond zal wethouder Han Boer de officiële opening verzorgen en misschien vindt op deze avond nog wel een extra muzikale verrassing plaats. Zondag staat in het teken van de bakwedstrijd “Heel Neede bakt”. Deelnemers kunnen vanaf 13.00 uur hun bakproduct inleveren. Juryleden Marcel Stroet en Burgemeester Joost van Oostrum zullen gezamenlijk de jury vormen en nadien samen een bakdemonstratie geven.

Gedurende het gehele weekend zijn de “Vleermuizen op zolder” te bezoeken en zorgt de Historische Kring Neede voor een toepasselijke kunstexpositie. Uiteraard kan er ook worden genoten van een kopje koffie of thee met appeltaart of een meer winters drankje zoals chocolademelk of glühwein. Toegangsprijs bedraagt slecht één Euro, kinderen tot 12 jaar 0,50 Euro.

De openingstijden zijn: vrijdag 18.00 tot 22.00 uur, zaterdag 13.00 tot 22.00 uur, zondag 11.00 tot 17.00 uur. Verdere informatie www.christmasfair-berkelland.nl.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven