Goede doelenmarkt: Deelnemers gezocht

BORCULO – Goossens Tweewielers Borculo biedt goede doelen een platform om geld in te zamelen tijdens de Winter Outlet Weken. Vanaf vrijdag 23 december t/m zaterdag 31 december staan er kraampjes gereed waar de goede doelen bijvoorbeeld zelfgemaakte producten kunnen verkopen. Belangstellenden kunnen hier een of meerdere dagen gebruik van maken. De goede doelen hoeven niet fietsgerelateerd te zijn. Informatie en aanmelden via [email protected].

Met deze Goede Doelenmarkt biedt Goossens tijdens de feestdagen voor de tweede maal ruimte aan lokale kanjers die zich inzetten voor de goede zaak. Vorig jaar werden door verschillende goede doelen mooie geldbedragen ingezameld, door onder andere de verkoop van oliebollen en wijn. Er is een beperkt aantal plaatsen, dus geïnteresseerden worden aangeraden snel contact op te nemen met Goossens.

De Goede Doelenmarkt maakt deel uit van de finale van de Winter Outlet Weken bij Goossens Tweewielers (Korenbree 24, Borculo) waarbij fietsen, kleding, accessoires en onderdelen met grote kortingen worden aangeboden.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven