Goede opkomst tijdens ”ballentocht”

123ballenBORCULO – TC de Berkelrijders kijkt tevreden terug op de Borculose Ballentocht die afgelopen vrijdag werd gehouden. Naast bospaden en zandwegen ging de route ook over particulier terrein en kende de tocht een aantal bijzondere passages. Deze passages waren bij diverse ondernemers in Borculo. Bij veel passages ging de tocht dwars door gebouwen en winkels. Zowel op het industrieterrein als in het buitengebied waren diverse hindernissen opgebouwd. Bij het muziekgebouw aan de Haarloseweg werden de deelnemers verrast door muziek van de Knollentrekkers. De vereniging is erg blij met het enthousiasme van de ondernemers. Deze boden spontaan hulp aan. Alle ondernemers hebben hier belangeloos aan meegewerkt. De tocht werd boven verwachting goed bezocht en telde 270 deelnemers.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven