Ladies Day bij Goossens in Borculo

BORCULO – Steeds meer vrouwen fietsen op een racefiets of mountainbike. Voor deze dames organiseert Goossens Borculo een speciale Ladies Day op vrijdag 30 december. De Ladies Day start met een gezond, gezellig én informatief ontbijt. Met lezingen van voormalig profwielrenster en bondscoach junioren Loes Gunnewijk en voormalig profveldrijdster Sanne van Paassen. De rest van de dag zijn er workshops en diverse activiteiten. Zowel beginnende als meer ervaren fietsers zijn van harte welkom. Wil je (gratis) mee-ontbijten, meld je dan snel aan via www.goossensborculo.nl .

Damesafdeling
Vrouwen kunnen al jaren terecht bij Goossens Borculo voor bijvoorbeeld kleding en fietsen. Goossens heeft dit assortiment nu uitgebreid met nog meer damesfietsen, -kleding en –accessoires van onder andere Trek WSD, Giant LIV, Cube, Ridley, Castelli, Sportful en Craft. Deze vernieuwde Ladies Corner wordt tijdens de Ladies Day symbolisch geopend. Dames profiteren deze dag van mooie kortingen op alle specifieke damesartikelen en –racefietsen en -mountainbikes.

Programma
-8:30-10:30 ontbijt met Sanne van Paassen en Loes Gunnewijk (beperkt aantal plaatsen, dus meld je snel aan via [email protected] (gratis)

-10:30 opening Ladies Corner

-11:00-12:00 workshop onderhoud en reparatie (voor race en mtb)

-14:00-15:00 workshop onderhoud en reparatie (voor race en mtb)

-Doorlopend: Korting op alle specifieke damesproducten, damesracefietsen en dames mountainbikes. Zadelmeting. Testfietsen Giant Liv (race en mountainbike).

 Praktische informatie
Wat: Goossens Ladies Day

Wanneer: vrijdag 30 december, vanaf 8:30 uur

Waar: Goossens Borculo, Korenbree 24, 7271LH Borculo

Meer informatie over het programma en aanmelden ontbijt: www.goossensborculo.nl/nieuws/goossens-ladies-day

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven