Nieuwjaarsduikers welkom in Borculo!

123wimduikBORCULO – De St. voor Cultuur, Sport en Spel organiseert ook in 2017 weer de inmiddels traditionele Nieuwjaarsduik in de Hambroekplas te Borculo. Marja Schulenberg: ”Hopelijk is het weer ons goed gezind en kunnen we weer vele enthousiastelingen, verwelkomen, die het nieuwe jaar goed en fris willen beginnen in de Hambroekplas te Borculo.” Dus: Komt allen en doe mee. Zondag 1 januari 2017 om 14.00 uur in de Hambroekplas. Er zijn opnieuw vrachtwagens – beschikbaar gesteld door Schuurman Schoenen – die als kleedruimte kunnen worden benut. Iedere deelnemer krijgt een t-shirt, voorzien van een speciale opdruk van 2017! Ook krijgt iedere deelnemer weer een Unox muts en kop warme erwtensoep. Het terrein is bemand vanaf 12.00 uur. Voor de muzikale aankleding wordt gezorgd door Mike Gerritsen. De organisatie hoopt vele mensen een gelukkig 2017 en een verfrissende sprong te kunnen toewensen.

Voor noodgevallen is opnieuw Duikteam Air4All Divers paraat. De leden van Air4All Divers hopen van harte dat ze alleen een oefenbijeenkomst hebben en dat er niemand in nood komt, zoals gelukkig ook nog nooit is gebeurd.

Mocht de recreatieplas onverhoopt bevroren zijn, dan zal de Nieuwjaarsduik worden afgelast. Houd daarom het nieuws in de gaten.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven