Snerttoernooi voor 40+ers in Lochuizen

LOCHUIZEN – Na het succes volle verloop van de voorgaande Lochoezer Snerttoernooien organiseert V.V. Lochuizen op zondag 22 januari 2017 voor de 6e maal het 7 tegen 7 Lochoezer Snerttoernooi voor voetballers boven de 40 jaar. Op het 6e Lochoezer Snerttoernooi wordt weer gestreden om de inmiddels legendarische gouden pollepel en komt de winnaar voor één jaar in het bezit van het ‘Lochoezer snertpannetje’. Naast de gouden pollepel voor de winnaar worden de zilveren en bronzen pollepel voor de 2e en 3e plaats uitgereikt. Ook de overige deelnemers vallen in de prijzen, al zijn deze prijzen ieder jaar weer een verrassing.

Na afloop van het snerttoernooi is er voor alle deelnemers gratis snert van Slachthuis Haaksbergen. Er is een verloting waarvan de opbrengst ten goede komt aan de jeugd van V.V. Lochuizen.  Na afloop van het toernooi is er live muziek.
Het toernooi start om  10.00 uur. De teams worden verzocht om, om 9.30 uur aanwezig te zijn. Het toernooi vindt plaats op velden van Lochuizen, Sportpark Nieuw Olthaar,  Diepenheimseweg 32A.

De koffie is tot 09.30 uur gratis. De wedstrijden duren 15 minuten en er wordt niet van speelhelft gewisseld.  Het toernooi wordt afgesloten met een finale en  een wedstrijd om de 3e en 4e prijs.  Deelname aan het toernooi staat open voor voetbalverenigingen, vriendenclubs etc. De voorwaarde is dat de spelers minimaal 40 jaar zijn. Voor meer informatie en opgave over het snerttoernooi kunt contact  opnemen met Floris Poelman via  06-22494645  of  [email protected]. De uiterlijke datum voor opgave is 11 januari 2017.

V.V. Lochuizen is een kleine maar levendige voetbalvereniging met een prachtige door vrijwilligers op peil gehouden accommodatie.  V.V. Lochuizen denkt naast het voetballen in competitie ook aan de 60+’ers die nog graag een balletje willen trappen. Deze kunnen elke vrijdagmorgen een partijtje spelen met leeftijdgenoten. Het gaat hier niet om wandelvoetbal maar gewoon een lekker potje voetballen op eigen niveau.

Een lidmaatschap van V.V. Lochuizen is daarvoor niet verplicht. Meer info bij Guus Velders [email protected]  of langskomen op vrijdagochtend om 9.30 uur.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven