Bacchus is klaar voor Fruhshoppen

123fruhshoppenEIBERGEN – Aankomende zondag (29 januari) is het weer tijd voor het jaarlijkse Fruhshoppen van CV Bacchus. Zoals ieder jaar belooft het weer een vol programma te worden met diverse optredens door groeperingen uit eigen vereniging. Ook de dansgarde ‘de Grensmarietjes’ zullen weer van de partij zijn.

Zij zullen twee maal een dans opvoeren. Mede door de aanwezigheid van diverse carnavalsverenigingen uit de buurt (en uit Duitsland) zal het een drukke en gezellige dag worden. De dag wordt afgesloten door een ‘uitsmijter’, een optreden van Hans Meurs. Hans is een artiest met jaren lange ervaring en zingt muziek uit de jaren 60, 70 en 80.

Het Fruhshoppen wordt zoals ieder jaar gehouden bij zaal Grenszicht aan de Vredenseweg 2 in Eibergen. Het feest begint om 10.45 uur en zal tegen 15.30 uur afgelopen zijn.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven