Band De Dijk komt naar Eibergen toe

EIBERGEN – De Dijk geeft vrijdag 1 september een optreden in Openluchttheater Eibergen. Bij Huub van der Lubbe en zijn mannen is ieder concert een bijzondere gebeurtenis. Intens, energiek en geloofwaardig. ‘’De Dijk is méér dan een band, het is een baken. In de prachtige ambiance van ons theater wordt het zeker een memorabele avond’, aldus het bestuur.

De Dijk is onder meer bekend van prachtige nummers als ‘Bloedend hart’, ‘Ik kan het niet alleen’, en ‘Zullen we dansen’. In Eibergen speelt De Dijk ook werk van de recente cd ‘Allemansplein’.

Voorverkoop
Zaterdag 4 februari start de voorverkoop. Die is uitsluitend voor donateurs via een afgeschermd online ticketkanaal. Als er kaarten overblijven is er maandag 6 februari nog een vrije voorverkoop. Een ticket kost 27,50 euro, inclusief alle bijkomende kosten.

Er is een voorprogramma en na afloop een afterparty met deejay op het Muntenplein. Alle informatie is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl

Het concert met de Edwin Evers Band op 9 september is inmiddels uitverkocht.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven