IJsbanen Berkelland doen goede zaken

DCIM100MEDIADJI_0023.JPGRUURLO/NEEDE – De ijsbanen in de gemeente Berkelland hebben sinds gisteren de deuren geopend. Honderden mensen stonden op het ijs. In Ruurlo, Eibergen en Borculo was de grote baan al vroeg geopend. In Neede moesten ze even wachten, de baan opent vandaag (maandag) om 13.00 uur. In het openluchttheater in Eibergen is een klein ijsbaantje gemaakt (zie eerdere item). Kernen zoals Beltrum, Noordijk en Rekken kwamen dit weekend zelf in de bres en maakten hun eigen ijsvloer. Maar er waren ook schaatsers op natuurijs te vinden, bijvoorbeeld in het Needse Achterveld, Zwillbrock, en de plassen in het Assinkbos. In Eibergen ging de baan in de middag dicht omdat die niet in goede conditie was. “We hebben een fantastische ochtend gehad op de nieuwe baan, zeker 200 schaatsers stonden op de ijsbaan.” De meeste ijsbanen zijn vandaag ook gewoon geopend. Kijk voor nieuws op de websites van de ijsverenigingen. (foto Erwin Zieverink, ijsbaan Ruurlo, zondag 14.00 uur)


Erwin Stegeman maakte deze video op de ijsbaan in Borculo

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven