Jong Gelre met blijspel op de planken

EIBERGEN – Mireille Pot: ”Eind januari staat Jong Gelre Eibergen weer op de planken met een blijspel. Dit jaar hebben we gekozen voor een toneelstuk dat zich afspeelt in een warenhuis. Met een kleine spelersgroep hopen we er toch weer twee mooie toneelavonden van te maken.

Het blijspel is geschreven door Peter Damen en gaat over Danny. Danny is een jonge vent en werkt op de afdeling geluid van een groot warenhuis. Echter zit de afdeling dameslingerie erg omhoog door personeelstekort. Danny wordt gevraagd om in te vallen. De enige ervaring die hij heeft met lingerie, is het ondergoed van zijn vriendin. Toch besluit hij te gaan helpen. Maar dan…

Dan komt hij terecht in hilarische, grappige en soms vreemde situaties! Een avond die garant staat voor een lach. Wij spelen op vrijdag 27 en zaterdag 28 januari 2017 bij De Huve aan de Grotestraat in Eibergen. Beide avonden beginnen om 20 uur. Neem vrienden en vriendinnen mee en kom voor een plezierige avond.

De voorverkoop van toegangskaarten is bij De Huve en de Welkoop in Eibergen, maar u kunt ook Lisa Blankenborg bellen of appen (na 18.00 uur) op telefoonnummer 06 – 57 83 64 25 om toegangskaarten te bestellen. Of u kiest ervoor om online toegangskaarten te reserveren via het invulformulier op onze website http://www.jonggelre-eibergen.nl/index.php/jong-gelre/99-toneel.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven