Kaartclub Beltrum viert 25-jarig bestaan

BELTRUM – In het kader van haar 25-jarig jubileum organiseert hartenjaagvereniging TDC Beltrum op 28 januari een receptie én een open kaarttoernooi met bijzondere prijzen. Iedereen die TDC Beltrum een warm hart toedraagt, is vanaf half acht welkom op de receptie bij café Dute in Beltrum. Wie daarna zin heeft in een gezellig potje kaarten, kan vanaf acht uur aanschuiven aan een van de tafels.  De deelname aan het open kaarttoernooi is gratis.

In 1991 besluiten de 6 Founding Fathers dat zij een zinvolle invulling willen geven aan de laatste zaterdagavond van de maand. TeleDuteCompetitie Beltrum is geboren. Inmiddels kent de club 22 leden, die ieder seizoen strijden om de prestigieuze gouden Kaasschaaf. Van Haarlem tot Nijmegen en van Brabant tot Drenthe, uit alle windstreken komen ze opdraven om de strijd met hun kompanen aan te gaan. Wat drijft deze mannen om elke maand opnieuw huis en haard te verlaten? Eeuwige roem, het edele hartenjaagspel of toch die nauwelijks in woorden te vangen sfeer?

Daar kun jij op 28 januari achter komen. Dus pak de fietse, kom noar Beltrum en maak ’t met.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven