Rotary: Lezing over Johannes Passion

EIBERGEN – Woensdag 15 februari heeft Rotary Neede een voor iedereen toegankelijke lezing over de Johannes Passion. Dat is om 20.00 uur in zaal de Klok in Eibergen. De toegang is gratis! Musicus Arie Ravesloot zal deze avond het een en ander laten horen en vertellen over dit oratorium van Johann Sebastian Bach met als thema het lijden en sterven van Jezus volgens het evangelie van Johannes.

De lezing is niet al te lang voor Pasen. Na deze lezing zult u met meer kennis en plezier naar de Johannes Passion luisteren.

Arie Ravesloot is freelance fluitspeler van moderne en historische fluitstukken. Onder de musici is hij een ‘classicus’. Zijn muziekopleiding heeft hij gehad aan de conservatoria in Enschede en Arnhem. Arie is tevens directeur van de muziekscholen in Berkelland en Hengelo geweest.

Verder musiceert hij nog actief bij Florilegium Musicum en het Graafschap Consort. In het verleden heeft hij gewerkt bij de Nederlandse Bachvereniging, het Utrechts Barokconsort, Bousignac, Banquetto Musicale, Les Guirlandes, Kwatrijn en Quatuor.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven