Schoolkids gaan oud papier ophalen

EIBERGEN – Woensdagmiddag  18 januari gaan de leerlingen van het Sterrenpalet  weer de wijk in om oud papier op te halen. Vanaf 12.30 uur zullen zij de straten bezoeken waar zij reeds eerder die week een papiertje in de brievenbus hebben gedaan met de mededeling dat de container weer komt. Dit is rondom locatie de Huenderstraat.

Omdat de school voor veiligheid gaat zullen de kinderen een fel gekleurd hesje dragen waardoor zij goed zichtbaar voor mede weggebruikers. Wilt u zo vriendelijk zijn om het oud papier in dozen of gebundeld aan de straat te zetten? Mocht u op andere dagen het oud papier kwijt willen dan kan dat ook elke schooldag, bij de ingang van het plein aan de Huenderstraat staat vanaf 8.00 uur tot 11.00 uur een kar waar het papier in gedaan mag worden.

De opbrengst van het oud papier komt ten goede aan alle leerlingen van het Sterrenpalet. Van het geld krijgen de kinderen die in groep 8 zitten een mooi herinneringsboek met allerlei foto’s, het wordt deels besteed aan de schoolreisjes etc. Dus hoe meer papier er ingezameld wordt hoe meer de kinderen ervan kunnen profiteren.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven