Seniorenmiddag in de Needse bieb

NEEDE – Het Seniorencafé in de Bibliotheek van Neede heeft op donderdag 2 februari Rob Weeber te gast. Rob is auteur van meerdere boeken. Van 14.15 – 15.30 uur zal hij vertellen over het schrijfproces en vragen beantwoorden. De toegang is gratis.

Rob Weeber (1957) is opgegroeid in het westen, maar woont inmiddels al ruim 23 jaar in Neede. In het dagelijks leven is hij schrijver en freelance correspondent. Het boek ‘De Vleermuisbetoveraar’ is het vierde boek dat is verschenen. Het is speciaal uitgegeven ter gelegenheid van de verhuizing van de Stichting Vleermuizendorp Neede.

Weeber over zijn aanwezigheid tijdens de seniorenmiddag: “Het woord ontmoeten pas goed bij me. Ik zou gewoon aanwezig willen zijn en iets willen vertellen over mij en mijn schrijven en vragen willen beantwoorden. Het moet een ongedwongen ontmoeting zijn. Ik zal een paar boeken meenemen.
Daarnaast wil ik polsen of mensen zijn die een wens hebben om ooit nog eens een boek te schrijven. Wellicht dat ik daarmee kan helpen. Ik ben van plan met een groep mensen een boek te gaan maken”.

Meer weten over het (zelf) schrijven van boeken? Schuif dan 2 februari aan in de Bibliotheek Neede, waar de koffie klaar zal staan. Aanmelden is niet nodig.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven