Sjoerd Dijkhuizen bij ‘Jazz at Home’

EIBERGEN – Tenor-saxofonist Sjoerd Dijkhuizen is op dinsdag 24 januari te gast tijdens de maandelijkse jazzavond in Irish Pub Home in Eibergen. Door zijn gevoel voor rust en ruimtelijkheid zorgt Dijkhuizen er voor dat zijn lyrische spel goed tot uiting komt. Dit maakt Dijkhuizen een veel gevraagd solist bij diverse (big)bands.  Dijkhuizen is onder andere een lid van de New Concert Big Band. Met dit zeer prestigieuze orkest heeft Dijkhuizen inmiddels veel grootheden begeleid, waaronder Johnny Griffin, Lee Konitz, Cedac Walton en Joe Henderson.

Pianist Peter Beets, bassist Marius Beets en drummer Wim Holthaus vormen de vaste basisbezetting. De avond blijft zeker niet beperkt tot jazz maar kent ook andere muziekstijlen zoals funk, soul en latin.

Jazz at Home begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. De entree is 10 euro. Voor meer informatie over komende artiesten, bekijk de facebookpagina Jazz at Home.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven