Speciale kinderkerk in Antoniuskerk

REKKEN – Zondag 15 januari is er weer een speciale dienst voor kinderen in de leeftijd van 2 – 8 jaar, ben je ouder dan ben je uiteraard ook van harte welkom. De dienst begint om 11.00 uur en zal worden gehouden in de Antoniuskerk, Lindevoort 20 in Rekken . Deze speciale Kinderkerk dienst zal ongeveer een half uurtje duren. De Kinderkerk commissie heeft deze keer als thema gekozen voor “God gaat altijd met je mee”. Dit thema heeft te maken met het verhaal van de woestijnreis.

Hanna gaat op reis. Ze moest met haar familie vluchten. Het is een moeilijke lange tocht naar een heel ver en goed land…. Gelukkig gaat ze niet alleen! Wij gaan naar het beloofde land en God gaat met ons mee. Hij maakt als het moeilijk wordt een pad dwars door de zee. Wij gaan naar het beloofde land en God gaat met ons mee. We lopen door het hete zand en God gaat met ons mee.

In plaats van geld voor een collecte wordt je van harte uitgenodigd om artikelen voor de voedselbank mee te nemen, lang houdbare artikelen of drogisterij artikelen. Hier maken wij andere mensen heel erg blij mee.

Na afloop van de dienst is er ranja, koffie en thee voor iedereen, uiteraard hebben we daar ook wat lekkers bij. Ondertussen kunnen de kinderen een mooie plaat kleuren. Ook is er een klein cadeautje voor de kinderen.

We hopen dat er veel kinderen zullen komen met hun ouders en andere volwassenen. Allemaal hartelijk welkom en tot ziens op 15 januari.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven