Zing mee met Diet Gerritsen en Jubilate

NEEDE – Luppo Nobbe: ”Kom onder haar paraplu en laat je in een workshop inspireren door haar zang- en koorervaring. Ontdek het plezier en je talent om dit met anderen te doen. Bestuur en leden van het Christelijk koor Jubilate Neede willen het plezier van repeteren en concerteren graag delen met belangstellenden. Of je nou zang-ervaring hebt of niet: overwin je schroom en schuif gerust aan op zaterdagmiddag 18 februari in Gebouw Diekgraven, achter de Grote Kerk in Neede. Vanaf 13.00 uur is iedereen welkom bij een kopje koffie, met ‘zangzaad’.

Diet Gerritsen, zangeres, koordirigente en actrice, ook bekend van de TV-serie ‘Jonge Leu en Oale Groond’ staat garant voor een leerzame maar vooral ook gezellige en ontspannen zangmiddag. We zullen van haar, voor het eerst of opnieuw, leren hoe veel zingen met je doet, vooral als je het samen doet. Om 16.30 uur gaan we met elkaar een miniconcert geven in de sfeervolle accommodatie van de Grote Kerk met haar prachtige akoestiek.

Daarna praten we gezellig na onder het genot van een hapje en een drankje. Wij voorspellen dat het een onvergetelijke middag wordt. Kom zelf en neem je vrienden mee. Als je meer wilt weten: bel of mail ons.”

Janneke Rohaan, 0545-293485, [email protected] [email protected]
Ria Lammers, 0545-474872, [email protected]
Luppo Nobbe, 0545-291119, [email protected]

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven