Blaudzun gaat optreden in openluchttheater

EIBERGEN – Blaudzun speelt zaterdag 17 juni in Openluchttheater Eibergen. Johannes Sigmond brak in 2014 door met het album ‘Promises of No Man’s Land’. Op 3 maart verschijnt ‘Jupiter part 2’, als onderdeel van drie nieuwe albums. Blaudzun komt met de voltallige bandbezetting naar Eibergen.

Zaterdag 4 maart om 10:00 uur start de online voorverkoop. Die is via een afgeschermd ticketkanaal en uitsluitend voor de donateurs. Als er tickets over blijven start maandag 6 maart om 10:00 uur een vrije verkoop. Een ticket kost 25 euro, inclusief alle bijkomende kosten. De poort van het theater gaat 17 juni om 20:00 uur open. Er is een voorprogramma en na afloop een afterparty met deejay op het Muntenplein.

De eerder aangekondigde optredens van de Edwin Evers Band en De Dijk zijn uitverkocht. Alle info over het optreden en ticketverkoop van Blaudzun is te vinden op www.openluchttheatereibergen.nl

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven