Chantal te Braake is nieuwe voorzitster


BELTRUM – Tijdens de algemene ledenvergadering van Muziekvereniging Concordia Beltrum, heeft Wilfried Groot Zevert na een periode van 11 jaar het voorzitterschap overgedragen aan Chantal te Braake. Tijdens de vergadering blikte Wilfried met gepaste trots terug op 11 jaar voorzitterschap: een periode waarin zich veel ontwikkelingen hebben voorgedaan binnen de Beltrumse muziekvereniging. Zo zijn er diverse verbouwingen in en om het eigen clubgebouw gerealiseerd, waaronder de komst van diverse lesruimtes, de verbouw van de entree en parkeerplaats en meest recent het plaatsen van zonnepanelen.

Ook zijn er diverse projecten op touw gezet om de jeugd van Beltrum en omstreken enthousiast te maken voor muziek, waaronder Windracht 6, Muziek Maak je Zelf en de Blazersklas. Ook werd de samenwerking met diverse verenigingen gezocht om de concerten een extra impuls te geven. Mede dankzij de grote inzet en betrokkenheid van Wilfried staat er anno 2017 een jonge, enthousiaste en ambitieuze muziekvereniging van circa 100 leden.

Chantal te Braake, zelf klarinettist binnen de vereniging, nam vol enthousiasme en onder luid applaus van alle leden de spreekwoordelijke voorzittershamer van Wilfried Groot Zevert over.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven