Frühschoppen bij het Bargkapel in Ruurlo

RUURLO – Op zondag 12 maart zal het jaarlijkse Frühschoppen, georganiseerd door de Stichting Vrienden van de Bargkapel weer plaats vinden in Ruurlo. Dit jaar is het evenement bij Café Restaurant De Duif (voorheen Mentink) aan de Groenloseweg 57.

Als gasten komen dit jaar Die Original Reggetaler Spatzen uit Goor hun opwachting maken bij het concert van de Bargkapel. Deze 6-mans formatie, onderdeel van de Muziekvereniging Apollo uit Goor, speelt de zogenaamde Oberkrainer muziek. Zodoende zal het Frühschoppen weer bestaan uit verschillende muziekstijlen, immers de Bargkapel speelt hoofdzakelijk Egerländer/Böhmische stukken, met af en toe een uitstapje naar een ander genre. Er zal dus blaasmuziek te horen zijn met veel afwisseling, een ieder vindt hiertussen wel iets moois!

Het jaarlijkse Frühschoppen belooft weer een fantastisch muzikaal festijn te worden onder het motto “Egerländer und Oberkrainer Blasmusik vom feinsten”.

Aanvang is om 11.30 uur, de zaal is open vanaf 10.30 uur. Kaarten zijn te bestellen bij Riet Welgraven tel: 0575 – 526425 of bij Gerrit Lievestro tel: 0573 – 441478 of via het mailadres [email protected]. Wees op tijd, want vol is echt vol!

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven