Genomineerden voor Needien bekend

NEEDE – De namen van de genomineerden voor de Needien zijn bekend. Zaterdag 25 maart wordt onthuld wie de winnaars zijn in de categorieën cultuur, sport, sportploeg. Nieuw dit jaar is de categorie Kunst. Met deze aanvulling wil de organisatie Neede als kunstdorp op de kaart zetten. De namen in de categorieën aanmoedigingsprijs en de prijs bijzondere verdienste blijven nog even geheim. Deze worden op de avond van de prijsuitreiking bekend gemaakt. Het programma van de avond wordt met muziek, zang en beeld aangekleed.

En kan door eenieder worden bijgewoond. Om 20.00 uur begint het feestelijke programma dat geheel in het teken zal staan van de genomineerden in de Grote Kerk van Neede.

Cultuur: Open Monumentendag Berkelland (monumenten), Needse Motor Club (toertochten, oriënteringsritten e.d.), The Cool Trick (muziek)

Sporter: Marchia Lammersen (survival), Monique van der Valk (BMX), Rob Dimmendaal (survival-brandweer), Yvet Nijhof (paardensport)

Sportploeg: Team Vampire (tractorpulling), Team Ultra Survival Run (survival), VV Rietmolen (voetbal)

Kunst (nieuwe categorie): Herman Wansing (beeldende kunst), Jo Huijsman (quilten), Marieke Achterkamp (schilderkunst), Tijs de Groot (fotografie)

 

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven