De hoogheden met zijn allen bij elkaar

123groepsfotoEIBERGEN – Wanneer het carnavalsseizoen weer aanbreekt komt de jaarlijkse hooghedenmiddag ook weer in beeld. Tijdens deze middag zijn bijna alle carnavalsverenigingen uit de streek vertegenwoordigd. Doel van deze middag is om de nieuw verkozen hoogheden (Prinsen, Adjudanten en Prinsessen) kennis te laten maken en zo met elkaar naar het carnavalsweekend toe te leven. Afgelopen zaterdag was de beurt aan Carnavalsvereniging Bacchus uit Eibergen om de middag te organiseren. Met meer dan 80 mensen uit 14 verenigingen was het een gezellige middag bij Café Holly’s in Eibergen. De middag werd gevuld met verschillende spellen, waaronder een fotospel en karaoke. Tussen de spellen door was er genoeg tijd om gezellig bij te praten onder het genot van een hapje en een drankje.

Het winnende team kreeg de wisselbokaal, welke volgend jaar weer gewonnen kan worden door een volgend team. Als afsluiting werd er gezamenlijk gegeten van een uitgebreid stamppotbuffet. Mede door het hoge aantal deelnemers was de middag zeer geslaagd.

De hoogheden zijn klaar voor het aankomende carnavalsweekend wat begint op vrijdag 24 februari en zal doorgaan tot en met dinsdag 28 februari.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven