Inschrijving voor oranjemarkt begonnen

EIBERGEN – Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen organiseert dit jaar weer de traditionele Oranjemarkt met ruim 250 kramen. Deze gezellige markt is in de loop der jaren uitgegroeid tot de grootste in de regio met rond de 30.000 bezoekers. De voorbereidingen zijn alweer in volle gang en we roepen particulieren, ondernemers, verenigingen en stichtingen op zich hiervoor in te laten schrijven. Vanaf heden kan men zich inschrijven via de website www.ineibergen.nl

Ben je al begonnen met je zolderopruiming en wil je daar wat van verkopen? Of heb je kunst, kleding, speelgoed enzovoorts te koop, meld je dan aan voor een kraam of grondplek op de grootste en gezelligste Oranjemarkt van de regio . Voortaan kan je voorkeursplaatsen kiezen dus schrijf je tijdig in zodat je verzekerd bent van je favoriete standplaats.

De Oranjemarkt wordt gehouden op Koningsdag, donderdag 27 april, in het centrum van Eibergen, van 10.00 tot 15.00 uur. De Oranjemarkt mag gezien worden als een vrije markt: Alles mag, binnen redelijke grenzen, te huur, te koop of ter informatie aangeboden worden. Iets demonstreren wordt zeer op prijs gesteld.

Deelname aan de markt is € 31,- incl. kraam. Zonder kraam is dit € 21,- Speciaal voor kinderen zijn er voor € 6,- grondplekken op het gras rondom de kerk waar ze hun speelgoed kunnen verkopen. Hiervoor geldt: Vol is vol.

Muzikanten mogen gratis op de markt in overleg met de TIP InEibergen, dus even vooraf contact opnemen.

Voor meer informatie: Toeristisch Informatie Punt (TIP) InEibergen, Grotestraat 59; 0545-471911; [email protected].

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven