Janny Hoenink start nieuwe handwerkgroep

EIBERGEN – Janny Hoenink Tuinte begint op donderdag 2 maart aanstaande een wekelijkse handwerkgroep “De Bezige Bij” in de openbare entree hal van “De Huve” in Eibergen aanvang 14.00 uur tot 16.00 uur. Aan deelname zitten geen kosten verbonden alleen de koffie of thee wel even afrekenen. Iedereen die iets heeft met handwerken of dat graag van anderen wil leren is welkom, neem daarvoor je eigen handwerk mee of wil je bv sokken leren breien dan is er materiaal aanwezig we gaan breien haken punniken en naald-binden, gezellig samen handwerken is ons doel. Heb je ook een handwerk hobby en wil je die delen in de groep, houd je ook van gezelligheid sluit je dan aan…. tot ziens  op donderdagmiddag  2 maart.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven