Jonge Oudergroep Borculo nodigt je uit

BORCULO – Op woensdag 1 maart organiseert de jonge oudergroep in Borculo weer een thema-ochtend. Eén van de fysiotherapeuten van de kinderfysiopraktijk An&Co komt deze ochtend voor ons spreken. De toegang is gratis en er kan genoten worden van een lekker stuk fruit, een verhaaltje en veel speelplezier. Voor de ouders staat er koffie en thee klaar. Alle ouders en hun kinderen zijn vanaf 9.30 uur welkom in de gymzaal van de Sint Jorisschool aan de Hoflaan 4. Van 10.15 uur- 11.00 uur kunnen we luisteren naar de presentatie van kinderfysiopraktijk An&Co. Graag tot 1 maart. Wil je graag komen, maar lukt je deze keer niet? De jonge oudergroep komt elke eerste woensdagochtend van de maand bij elkaar, van 9.30-11.00 uur in BSO Partou. Gewoon, om even bij te praten en ervaringen te delen met een kopje koffie, terwijl de kinderen lekker spelen. Wil je ook komen? Je bent van harte welkom.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven