Kledingbeurs in Ruurlo in nieuw jasje

RUURLO – Speel-o-theek De Dobbelsteen heeft een primeur voor Ruurlo: op zaterdag 11 maart opent de eerste Ruurlose kledingbeurs voor tieners en dames haar deuren. De speel-o-theek heeft al jarenlange ervaring met de goed bezochte kinderbeurs en de tijd is aangebroken om het letterlijk groter aan te pakken onder het motto ‘De speel-o-theek goes XL’.

Gezien de positieve reacties die De Dobbelsteen al heeft mogen ontvangen, voorziet de nieuwe beurs in de behoefte aan leuke tweedehands kleding voor een lage prijs. Op de beurs wordt zomer- en winterkleding aangeboden vanaf maat xs tot en met kleding voor dames met een maatje meer. De kleding is overzichtelijk gesorteerd op maat en soort kleding. Er is voldoende pasgelegenheid aanwezig.

De beurs is geopend op zaterdag 11 maart van 9.30-11.30 uur in ’t Kulturhus van Ruurlo, Nieuwe Weg 5. De toegang is gratis. Meer informatie over de beurs: www.sotdedobbelsteen.nl/beurs-xl

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven