Open dag bij kleine buurtschapschool

MARKVELDE – Op woensdag 15 februari kunt u een kijkje nemen op de unieke buurtschapschool Obs Markvelde. Obs Markvelde is een kleine, gemoedelijke school met extra aandacht voor techniek, kunst en cultuur. Ook biedt de school Engels aan van groep 1 t/m 8. Uniek zijn het natuurlijke Zevensprongplein, het uitnodigende speelveld en de educatieve tuin.

Daar komen nog vele andere (buitenschoolse) activiteiten bij, die kunnen worden gerealiseerd met de opbrengst van het door de ouders ingezamelde oud papier. Iedere week gaan de leerlingen voor de gymlessen met de bus naar de sporthal in Diepenheim en voor het zwemuurtje naar het zwembad in Markelo. Ook kan Obs Markvelde buitenschoolse
opvang aanbieden door de samenwerking met BSO Bommel de Beer. De school is er niet alleen voor kinderen uit de buurtschap zelf, maar ook voor alle kinderen tot in de verre omtrek die baat hebben bij een kleinschalige leeromgeving.
Obs Markvelde kan zeker nieuwe leerlingen gebruiken, waarvoor de leerkrachten zich als betrokken team graag willen inzetten en de kinderen een onvergetelijke basisschooltijd laten beleven. Kinderen vinden hier ruimte en geborgenheid in een heerlijke groene omgeving.

Nieuwsgierig? Kom kijken op woensdag 15 februari van 9.00 uur tot 12.00 uur of tijdens de avond van 19.00 uur tot 20.30 uur. Obs Markvelde bevindt zich aan de Oude Deldensestraat 1 in Diepenheim. Informatie inwinnen kan via www.obs-markvelde.nl, [email protected] of tel. 0545-294872.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven