Paardenkliniek opent opnieuw deuren

BORCULO – Een gevestigde naam, dezelfde waarden, een nieuw team. Dit is slogan waarmee Paardenkliniek Beekvliet aan de Barchemseweg 30 in Borculo haar deuren opent en waarmee ook gelijk duidelijk naar buiten komt waar Paardenkliniek Beekvliet voor staat.

Paardenkliniek Beekvliet mocht zich de eerste en daarmee ook oudste paardenkliniek van Nederland noemen en is van grote waarde geweest voor paardenliefhebbers, paardensportmensen en handelsstallen. Nadat de kliniek in 2012 gesloten werd, bedacht de huidige eigenaar Bertus Verwaijen dat het zonde was de prachtige kliniek leeg te laten staan. Zijn pad kruiste het pad van de jonge dierenarts Barry van Vlierbergen van Dierenartsenpraktijk Oost Nederland die in de vraag van meneer Verwaijen of hij Paardenkliniek Beekvliet nieuw leven in wilde blazen een uitdaging zag. Zodoende opent Paardenkliniek Beelvliet opnieuw haar deuren als eerstelijns paardenkliniek met een hoge mate van kennis en kunde op paardengebied.

Op de kliniek wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technologieën waardoor men er terecht kan voor gynaecologie, embryotransplantatie, afveulenen, aan en verkoop keuringen, PROK keuringen, kleine chirurgische ingrepen, orthopedie, chiropractie, manueel therapie en tandheelkunde.

De kliniek werkt nauw samen met diverse doorverwijsklinieken zodat er ook mogelijkheden zijn tot eventueel aanvullend onderzoek zoals CT, MRI, scintigrafie, thermografie, e.d. Voor meer informatie over o.a. openingstijden en bereikbaarheid kunt u terecht op de website www.paardenkliniekbeekvliet.com of telefonisch op nummer 0575 275089.

 

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven