Plankenkoorts verzorgt voorstellingen

NOORDIJK – Miranda Oonk: ”Toneelvereniging Plankenkoorts uit Noordijk geeft zaterdag 18 maart a.s. twee voorstellingen in gemeenschapshuis ’t Haarhoes te Noordijk. De voorstellingen beginnen om 14.30 uur en 20.00 uur. De zaal is beide keren een half uur voor aanvang geopend. De entreekaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar tot en met vrijdag 17 maart bij: * Anne Mieke Wesseldijk, G.L. Rutgersweg 10 op de maan-, dins- en donderdag tussen 18.00 – 19.00 uur, *Tabakorie Rona te Neede. *ook kunt u via ons e-mail adres kaarten reserveren.

Wij leggen ze dan bij de entree tegen voorverkooptarief voor u klaar: [email protected] De kaarten kosten € 7,50 in de voorverkoop en € 8,50 aan de zaal. Dit is incl. koffie/thee. Kinderen t/m 12 jaar hebben gratis toegang. Aan het aantal zitplaatsen is een maximum gesteld. Bestel uw entreekaarten dus op tijd. Tussen beide voorstellingen in is er gelegenheid om deel te nemen aan een buffet in ’t Haarhoes. Reserveren is noodzakelijk. Kaarten hiervoor zijn tevens te verkrijgen bij de voorverkoopadressen t/m maandag 13 maart.

Het buffet is vanaf 17.30 uur geopend en kost € 17,50 p.p. We spelen het toneelstuk “Averij op de albatros”. Het is van schrijver Rien Bakker van toneeluitgeverij Grosfeld. We zouden het erg leuk vinden als u als publiek/passagier met ons meevaart op cruise. Uw medepassagiers zijn van verschillend pluimage en dit levert natuurlijk hilarische momenten op.”

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven