Politie Berkelland zoekt vals-geld-betaler

123vals1
NEEDE – Een 18-jarige inwoner van Neede bood zijn mobiele telefoon aan via Marktplaats. Ene Marciano, zoals de koper zich noemt, neemt contact met hem op en wil de telefoon van hem overnemen. Ze ontmoeten elkaar op 15 januari op het busstation in Neede. Nadat de verkoop is gesloten ontdekt het slachtoffer dat de 300,- waarmee hij betaald is vals zijn. De onbekende jongen is er dan al met zijn telefoon vandoor. Op bewakingsbeelden is de verdachte te zien in de bus die van Borculo naar Neede reed.

Signalement:
– Een zwarte jas van het merk ‘The North Face’.
– Zwart haar, iets langer tot op zijn kaaklijn
– Ongeveer 1,75/ 1.80 m
– Een blanke huidskleur.Wie kent of herkent de man van de beelden? Bel dan met de politie: 0900-8844.

123vals2

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven