Sensire opent deuren in Ruurlo en Borculo

RUURLO – Tijdens de Week van Zorg en Welzijn van maandag 13 tot en met zaterdag 18 maart 2017 staan op diverse plaatsen in de Achterhoek medewerkers van Sensire klaar om met enthousiasme te vertellen over hun werk. Iedereen die geïnteresseerd is, is welkom op deze locaties. Of men nou geïnteresseerd is in de zorg die Sensire kan bieden of informatie wenst over werken bij Sensire. Daarvoor kan men ook terecht in Borculo & Ruurlo

Koffie en wafels in Ruurlo
In het Cultuurhuis aan de Nieuweweg in Ruurlo zijn er op woensdag van 10:00 – 16:00 uur verschillende medewerkers aanwezig om te vertellen wat Sensire allemaal kan betekenen als er behoefte is aan ondersteuning en zorg. Onder het genot van een kopje koffie of thee en zelfgemaakte wafels kan men meespelen met een spel.

Bingo in Borculo
Ook in Borculo kan men meespelen tijdens de Bingomiddag bij Sensire Wijkzorg aan Spoorstraat 13. Tijdens de middag is er ook volop de mogelijkheid om informatie te krijgen en vragen te stellen over wat Sensire allemaal kan betekenen wanneer er behoefte is aan ondersteuning en zorg.

Meer dan 20 locaties
Sensire is een organisatie voor gezondheid, zorg en welzijn in de Achterhoek. Wie niet in de gelegenheid is om de medewerkers van Sensire Borculo en Ruurlo te bezoeken, maar wel geïnteresseerd is in wat Sensire kan bieden, kan kijken op www.sensire.nl of 24 uur per dag contact opnemen via het algemene nummer 0900 – 88 56. Naast de locaties in Borculo en Ruurlo, staan er op circa 20 andere locaties in de Achterhoek en de Liemers medewerkers van Sensire klaar om met enthousiasme informatie te geven over de ondersteuning die zij kunnen bieden, of waarom Sensire de beste keus is voor mensen die in de zorg willen werken.

Een overzicht van alle locaties en openingstijden van Sensire tijdens de Week van Zorg en Welzijn is ook te vinden op www.sensire.nl.

Deel dit artikel:

Meer nieuws

Scroll naar boven